Laat ons uw bedrijfsafval verzorgen

Tol Milieu bv is van oorsprong een echt Volendams bedrijf maar biedt ook ver buiten de regio service.

Wij adviseren bedrijven en instellingen, ontwikkelen oplossingen per branche en op maat en zorgen voor de inzameling en verwerking van al het afval. Wat betreft kwaliteit, veiligheid en milieu behoren wij tot de top 3 van gecertificeerde bedrijven in de afval- en reststoffenbranche.

Waar wij niet zelf afvalcontainers kunnen komen plaatsen en legen bieden wij u service via onze zusterbedrijven in de Icova-groep of via onze Shanks Nederland organisatie. U bent in elk geval verzekerd van goede, snelle en landelijke service, terwijl u maar met één contactpersoon afspraken hoeft te maken. Belt u ons vrijblijvend voor een afspraak zodat we u meer over onze unieke aanpak kunnen vertellen.

Icova-groep

Tol Milieu maakt onderdeel uit van de Icova-groep. Een groep bedrijven gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van afvalstromen in Noord-holland, Utrecht en Flevoland. Daarnaast beschikken wij over Icopower. Een moderne ‘fabriek’ waar wij van afval energiepellets produceren. Wij maken wat van uw afval. Ook dat is Tol Milieu. Aangenaam!

Contactgegevens

Tol Milieu Purmerend:
Contact 1-3
1446 WB Purmerend

Tol Milieu Burgerbrug:
Parallelweg 2
1754 EC Burgerbrug

Postbus 59372
1040 KJ Amsterdam
Tel: 0299 - 646602

© tol 2017