Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Laat ons uw bedrijfsafval verzorgen

Tol Milieu bv is van oorsprong een echt Volendams bedrijf maar biedt ook ver buiten de regio service.

Wij adviseren bedrijven en instellingen, ontwikkelen oplossingen per branche en op maat en zorgen voor de inzameling en verwerking van al het afval. Wat betreft kwaliteit, veiligheid en milieu behoren wij tot de top 3 van gecertificeerde bedrijven in de afval- en reststoffenbranche.

Waar wij niet zelf afvalcontainers kunnen komen plaatsen en legen bieden wij u service via onze zusterbedrijven in de Icova-groep of via onze Shanks Nederland organisatie. U bent in elk geval verzekerd van goede, snelle en landelijke service, terwijl u maar met één contactpersoon afspraken hoeft te maken. Belt u ons vrijblijvend voor een afspraak zodat we u meer over onze unieke aanpak kunnen vertellen.