Nieuws

Bekijk ook eens ons nieuwsarchief

Shanks
2 september 2014

Gameren, 1 september 2014 – Dick Zwaveling (Nedvang) reikte vrijdag 29 augustus bij Shanks-milieubedrijf Van Tuijl Glasrecycling aan Jan Thewissen, Bas Bax en Michel Maas een award uit, waarmee de erkenning van Shanks definitief is. Een extra vrolijke noot is dat Van Tuijl Glasrecycling, één van de modernste glasrecyclingbedrijven in Nederland, vier glasvrachtwagens de weg op stuurt die zijn opgemaakt in de campagnestijl ‘Glas in ‘t bakkie’. Hiermee vraagt Nedvang samen met de glassector aandacht en inzet voor een nog betere glasinzameling.

Van Vliet Contrans nieuws
22 augustus 2014

Het Wateringse recyclebedrijf Van Vliet Contrans neemt inzamelactiviteiten van papierverwerker Marcelis Oud Papier uit Den Haag over.

Shanks
6 augustus 2014

Het nieuwe Shared Service Centre (‘SSC’) van Shanks in Nederland, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. De administratieve diensten van de Solid Waste regio’s in Nederland, zijn zoals gepland overgegaan naar het SSC. Het Shared Service Centre is gevestigd op de locatie in Amersfoort.

Icova nieuws
30 juli 2014

Wecycle heeft uitgerekend wat Tol Milieu Burgerbrug door haar sorteer activiteiten van e-waste in 2013 heeft bijgedragen aan de vermijding van CO2 uitstoot. En die bijdrage is aanzienlijk!

Shanks
17 juli 2014

Reym opent een nieuwe vestiging aan de Theemsweg in Rotterdam, het Total Care Centre: een unieke integrale afvalbewerking in Groot Rotterdam. Op deze locatie met een afvalbewerkingsinstallatie (ABI) en een spuitplaats kan Reym meer klanten nog beter bedienen. Met een druk op de knop heeft Peter Dilnot de CEO van Shanks, het moederbedrijf van Reym, op 16 juli het startsein gegeven voor de nieuwbouw realisatie. Het kantoorpand is in januari 2015 gereed. De totale oplevering volgt medio 2015.

Icova nieuws
17 juli 2014

In het herfstakkoord van 2013 heeft het kabinet vastgelegd dat een afvalstoffenbelasting opnieuw wordt ingevoerd. Volgens de Begrotingsafspraken van 2014 wordt sinds 1 april 2014 dan ook belasting geheven op uitsluitend het storten van afvalstoffen.

Icova nieuws
16 juli 2014

Via deze weg informeren wij onze relaties over de aanpassingen van onze tarieven.

Shanks
10 juli 2014

Shanks, toonaangevend in de internationale afvalindustrie, heeft een tweede energiecontract met Marks & Spencer (M&S) getekend om energie van haar nieuwe anaerobic digestion installatie in Westcott, nabij Bicester, te leveren.

Vliko
1 juli 2014

Bezoek aan papierfabriek groot succes

Shanks
19 juni 2014

Nadat vorig jaar mei één van de loodsen van Shanks-bedrijf Van der Stoel in Vijfhuizen in vlammen is opgegaan, bouwt Van der Stoel nu aan de toekomst.

Icova-groep

Tol Milieu maakt onderdeel uit van de Icova-groep. Een groep bedrijven gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van afvalstromen in Noord-holland, Utrecht en Flevoland. Daarnaast beschikken wij over Icopower. Een moderne ‘fabriek’ waar wij van afval energiepellets produceren. Wij maken wat van uw afval. Ook dat is Tol Milieu. Aangenaam!

Contactgegevens

Tol Milieu Purmerend:
Contact 1-3
1446 WB Purmerend

Tol Milieu Burgerbrug:
Parallelweg 2
1754 EC Burgerbrug

Postbus 59372
1040 KJ Amsterdam
Tel: 0299 - 646602